Google

 

زعفران سرگل

SARGOL SAFFRON

 

زعفران سرگل با بسته بندی جدید

Enjoy now

 

زعفران

 

زعفران پوشال

Sargol saffron,Pushal saffron,Negin saffron

زعفران ممتاز و صادراتی با بسته بندی های مختلف با توجه به سفارش خریدار ارائه می گردد

 

Enjoy now

 

زعفران,زعفران قاین

 

زعفران قاین

GHAEN SAFFRON

 

زعفران قاین با شعار نوآوری نظم دهی و بهروری تلاش نموده است تا همگام با دنیای پیشرفته کنونی با حضور سنگین،پررنگ و توانمند خویش در صحنه رقابت با صداقت در ذهن مشتریان حک شود

Enjoy now

 

ishoes

 

زعفران صادراتی

Sargol saffron,Pushal saffron,Negin saffron

زعفران ممتاز و صادراتی با بسته بندی های مختلف با توجه به سفارش خریدار ارائه می گردد

 

Enjoy now

زعفران

 

استانداردهای زعفران

ISO international certification and health food products for export.


زعفران دارای استانداردهای مانند HACCK,ISO 22000.2008 هست.ما هم اکنون در حال گرفتن این استانداردها هستیم

 

Enjoy now

1 2 3 4 5

زعفران

زعفران سرگل،زعفران پوشال صادراتی در بسته بندی های مختلف با توجه به سلیقه مشتری ارائه می گردد.جهت سفارش با شماره بالا تماس بگیرید

ادامه مطلب

زعفران قاینات

زعفران سرگل،زعفران پوشال ممتاز در بسته بندی های وکیوم،خاتم،کریستال،نمکدانی با توجه به سفارش مشتری ارائه می گردد.جهت سفارش با شماره بالا تماس بگیرید

ادامه مطلب

ghaen-saffron

زعفران قاین با شعار نوآوری نظم دهی و بهروری تلاش نموده است تا همگام با دنیای پیشرفته کنونی با حضور سنگین،پررنگ و توانمند خویش در صحنه رقابت با صداقت در ذهن مشتریان حک شود

ادامه مطلب

Translator

اخبار

استفاده از زرشک و آب زرشک به  قدیم  الایام می رسد که پزشکان سنتی گذشته به دلیل  توصیه خود به اشخاص آن زمان سعی در معالجه بسیاری از امراض داشته اند که انسانها امروزه نیز بی بهره نیستند.

معمولاً هر وقت که بحث از آب زرشک به میان می آید در ذهن افراد بطری های آماده آب زرشک که بر روی برچسب آن نوشته شده آب زرشک طبیعی تداعی می شود، وقتی با دقت به برچسب که باید نشانگر سلامت محصول باشد دقت کنیم متوجه می شویم که محصولی که قرار است مصرف کنیم طبیعی نبوده و حتی حاوی نگهدارنده های شیمیایی که خود آنها برای دستگاه گوارش مضر هستند می باشد.

وقتی صحبت از طبیعی بودن محصولی به میان می آید باید خود دست به کار شد و آن را آماده و مصرف کرد.

نکاتی که باید در مورد آب زرشک توجه کرد این است که ابتدا باید زرشک مخصوص آبگیری که ازخانواده زرشک قرمز (زرشک پلویی) است را انتخاب کرد، این نوع زرشک دارای مشخصاتی است مانند جثه ای نسبتاً بزرگتر از زرشک قرمز ، دارای رنگ آلبالویی تیره و حاوی هسته که معمولاً این نوع زرشک به "زرشک سیاه” معروف است، زرشک سیاه را می توان در بسیاری عطاری ها که هم به صورت تازه و خشک ارائه می شود و در تمام فصول سال موجود است را خریداری کرد، در ادامه به خواص درمانی و همچنین طرز تهیه آب زرشک طبیعی اشاره ای خواهیم داشت.

خواص درمانی

-    تقویت سیستم ایمنی بدن
-    حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین ث
-    تصفیه کننده خون
-    تنظیم فشارخون
-    تنظیم قند خون
-    پایین آورنده چربی خون
-    پایین آورنده اوره
-    شستشوی کبد و کلیه
-    بهترین دوست کبد و پوست
-    روشن کننده پوست صورت
-    بهترین در درمان آفت دهان
-    مفید در درمان جوش صورت و بدن
-    بهبود گوارش و کوچک کننده شکم
-    مفید در درمان سنگ کیسه صفرا
-    رفع عطش (بهترین برای افرادی که بیش از اندازه به آب احساس نیاز می کنند )
-    بهترین جایگیزین برای قرص متفورمین

طرز تهیه و روش مصرف آب زرشک

برای تهیه آب زرشک طبیعی از دو روش می توانید استفاده کنید.

روش اول:

مقدار 250 گرم زرشک سیاه  را پس از تهیه و پاکسازی با آب سرد به صورت ملایم بشویید. سپس آنرا داخل ظرفی غیر فلزی با 6 تا 8 لیوان آب خیس کرده و پس از مدت 24 ساعت مخلوط را داخل مخلوط کن ریخته هم بزنید.
مخلوط بدست آمده که حاصل خرد شدن کامل زرشک سیاه است را با استفاده از پارچه صاف کرده و به بطری های شیشه ای جهت نگهداری منتقل کنید.

روش دوم:

برای تهیه 4/5 لیتر آب زرشک، یک کیلو گرم زرشک آبگیری خریداری نموده و آن را با آب سرد بشوئید و آبکش نمائید.

سپس مقدار آب ذکر شده را بر روی شعله گاز قرار می دهید تا به نقطه جوش برسد و سپس آن را از روی شعله بردارید و زرشک های شسته شده را داخل آن بریزید.
(توجه داشته باشید که به هیچ وجه نباید زرشک را درون آب ریخته و بر روی شعله قرار داد؛ زیرا علاوه بر از بین رفتن خواص زرشک، مزه آن هم به تلخی میزند.)

بعد از آنکه زرشک ها را درون آب جوش ریختید درب قابلمه را گذاشته و پس از سرد شدن درون یخچال بگذارید و تا 24 ساعت صبر کنید.

پس از سپری شدن زمان مورد اشاره؛ آب زرشک غلیظ و گوارای شما آماده است و می بایست پس از صاف کردن آن با آبکش و گرفتن آب تفاله زرشک ها, آن را درون یخچال نگهه دارید و هر زمان که خواستید مقداری از آن را نوش جان کنید.

 نکات مهم

*    برای افرادی که مبتلا به سرفه های خشک هستند مضر است.
*    بهتر است هر روز صبح ناشتا ترجیحاً قبل از طلوع آفتاب یک لیوان و شب موقع خواب نیز یک لیوان میل نمایید.

logo-samandehi