Google

 

زعفران سرگل

SARGOL SAFFRON

 

زعفران سرگل با بسته بندی جدید

Enjoy now

 

زعفران

 

زعفران پوشال

Sargol saffron,Pushal saffron,Negin saffron

زعفران ممتاز و صادراتی با بسته بندی های مختلف با توجه به سفارش خریدار ارائه می گردد

 

Enjoy now

 

زعفران,زعفران قاین

 

زعفران قاین

GHAEN SAFFRON

 

زعفران قاین با شعار نوآوری نظم دهی و بهروری تلاش نموده است تا همگام با دنیای پیشرفته کنونی با حضور سنگین،پررنگ و توانمند خویش در صحنه رقابت با صداقت در ذهن مشتریان حک شود

Enjoy now

 

ishoes

 

زعفران صادراتی

Sargol saffron,Pushal saffron,Negin saffron

زعفران ممتاز و صادراتی با بسته بندی های مختلف با توجه به سفارش خریدار ارائه می گردد

 

Enjoy now

زعفران

 

استانداردهای زعفران

ISO international certification and health food products for export.


زعفران دارای استانداردهای مانند HACCK,ISO 22000.2008 هست.ما هم اکنون در حال گرفتن این استانداردها هستیم

 

Enjoy now

1 2 3 4 5

زعفران

زعفران سرگل،زعفران پوشال صادراتی در بسته بندی های مختلف با توجه به سلیقه مشتری ارائه می گردد.جهت سفارش با شماره بالا تماس بگیرید

ادامه مطلب

زعفران قاینات

زعفران سرگل،زعفران پوشال ممتاز در بسته بندی های وکیوم،خاتم،کریستال،نمکدانی با توجه به سفارش مشتری ارائه می گردد.جهت سفارش با شماره بالا تماس بگیرید

ادامه مطلب

ghaen-saffron

زعفران قاین با شعار نوآوری نظم دهی و بهروری تلاش نموده است تا همگام با دنیای پیشرفته کنونی با حضور سنگین،پررنگ و توانمند خویش در صحنه رقابت با صداقت در ذهن مشتریان حک شود

ادامه مطلب

Translator

اخبار

Saffron spice is the three red stigma of the purple Crocus sativa flower. It is an extremely aromatic spice and although it is red, it is not at all hot. It has a complex flavor and aroma and is described as having a slightly bitter honey like taste. Saffron is the most expensive spice in the world. Though, because the intense flavor, only a small amount of saffron is needed when cooking.
Depending on the size of the stigma (3/flower), it can take between 70,000 to 200,000 flowers to produce 1 kg of the spice. The cultivation, harvesting and processing of saffron is carried out completely be hand. Adding to the cost of the spice.
Saffron is used to season sweat and savory foods, such as rice, meat and fish dishes. Also cheese, both soft and hard. Saffron has also been an ingredient in ice cream, cakes, and liqueurs.
Close to 170 to 200 tons of saffron are produced each year. The bulk of which is produced by Iran, Greece and Kashmir, followed by Spain.

logo-samandehi